VOIP bellen in de cloud met Xelion
Welke VOIP oplossing past in onze cloud?

VOIP Telefonie in de cloud

VOIP in de cloud. Slimmer werken voor het MKB.

VOIP telefonie is de standaard in zakelijke telefonie. Zakelijk VOIP betekent lagere kosten en een enorm scala aan mogelijkheden. SKO-IT is geautoriseerd partner van Xelion. In ons inspiratiecentrum kunnen we u alle mogelijkheden en voordelen van VOIP laten zien.

VOIP: bellen in de cloud

VOIP is een afkorting en staat voor Voice-over-Internet-Protocol. In de praktijk: bellen via internet. Bij gebruik van VOIP is niet langer een analoge of digitale telefoonlijn nodig en kan naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden. VoIP wordt ook weleens IP-telefonie of internettelefonie genoemd. VOIP is de nieuwe standaard voor zakelijke telefonie. Door VOIP te combineren met cloud-technologie kunnen grote en kleine bedrijven hun communicatie optimaal inrichten. Meer weten over de kansen van VOIP voor uw bedrijf? Maak een afspraak voor een demonstratie.

VOIP demo

De voordelen van VOIP zijn:

  • Lage kosten
  • Apparaat onafhankelijk (vaste telefoon, laptop, smartphone etc)
  • Centraal beheer van gebruikers, telefoonnummers en adresboek
  • Doorverbinden, afwezigheid instellen en wachtrijen, meldteksten zijn makkelijk en centraal in te stellen
  • Schaalbaar en flexibel
  • Integratie met online werkplekken

Telefonie in de cloud met Xelion

Zakelijke telefonie is onmisbaar voor elk bedrijf. Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

Dankzij de unieke Xelion 7 app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

Meer weten over telefonie in de cloud? Bekijk de Xelion VOIP video of de uitgebreide informatiepagina. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie in ons inspiratiecentrum.

Maak een afspraak
 

 

Frank Nieuwhuis Consultant

Telefonie in de cloud?

Meer weten over VOIP? Ik maak graag een afspraak met u voor een demonstratie in ons inspiratiecentrum.

Afspraak maken

    Ja, ik heb interesse in een demonstratie van de mogelijkheden van Xelion VOIP.