Vacature IT Engineer

Wegens groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar IT engineers. Als IT engineer bij SKO-IT zorg je er in deze functie voor dat IT-omgevingen voor onze opdrachtgevers (zowel on site als vanuit het datacenter) goed functioneren. Je kunt zelfstandig adviseren, realiseren en repareren op het gebied van server- en netwerkbeheer. Ook ben je in staat om werkplekken van klanten optimaal te beheren. Tevens zijn serveromgevingen voor mail, bestandsbeheer, databases, web services en terminal services bekend terrein voor jou.

 

Solliciteer direct

Wie zoeken wij?

Als IT Engineer installeer je IT oplossingen bij ons op kantoor en bij onze klanten op locatie. Je hebt een goed analytisch denkvermogen en bent in staat om complexe vraagstukken en storingen goed te verhelpen. Je bent nieuwsgierig en leergierig en wilt graag bijblijven op jouw vakgebied. Je hebt oog voor kwaliteit en je bent flexibel. Je stelt altijd het belang van onze klant voorop en je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.

Wij vragen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie

  • Aantoonbare kennis en ervaring met genoemde platformen en technologieën

  • Klantgerichtheid, verantwoordelijkheidsgevoel en samen werken zitten in jouw DNA

Jouw specificaties

Je adviseert, bouwt en beheert met de volgende platformen en technologieën: MS Windows 2019 Server, virtualisatie met MS HyperV 2019 en Storage Spaces Direct (hyperconverged), Microsoft 365/ SharePoint Online, Microsoft Azure, Linux distributies zoals CentOS en Ubuntu, Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server, Microsoft RDP, Windows Virtual Desktop en applicatievirtualisaties op basis van MSIX app attach, Veeam Backup & Replication, LAN, switching, VLAN’s en gerouteerde IP-infrastructuren, Firewall-configuraties.

Wij bieden

  • Uitdagende projecten bij interessante regionale klanten;

  • Een toffe werkplek met een informele werksfeer in een enthousiast jong team;

  • De kans om je te ontwikkelen en certificeringen te halen;

  • Marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden;

  • Werktijden in overleg;

Solliciteer direct

Herken je je in dit functieprofiel en durf je de uitdaging aan, stuur dan je sollicitatie per e-mail aan info@sko-it.nl. Ook indien je nog niet helemaal voldoet aan het profiel, maar graag wilt ontwikkelen om helemaal in het profiel te passen, nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Frank Nieuwhuis.

Frank Nieuwhuis Manager ICT - activator

Ben jij de IT engineer die we zoeken?

Wil je meer weten over deze vacature en over SKO-IT?

Op de koffie bij Frank