5.07.2019 | Categorie: Algemeen

Rolstoelbasketballers worden ambassadeurs ‘goed zitten’

 

Internationals gaan werknemers adviseren en inspireren
De Nederlandse rolstoelbasketbalteams gaan kantoormedewerkers adviseren over zitten. De spelers en speelsters van Oranje zullen bij bedrijven de effecten van (te) veel zitten bespreken, oefeningen tonen en werknemers overtuigen dat ze meer moeten bewegen op een dag.

“Deze topsporters weten als geen ander hoe belangrijk het is om in beweging te blijven”, aldus Toine Klerks van de Stichting Basketball Experience Nederland (BEN). “Die kennis willen ze graag overdragen aan werkend Nederland. Ze worden ambassadeurs van goed zitten.” Vanaf nu zijn de internationals te boeken via de website van Sitness. Werkgevers die de rolstoelbasketballers uitnodigen voor een clinic, steunen daarmee hun weg naar de Paralympische Spelen van Tokyo.

Sitness

SKO maakt Sitness mogelijk. “Wij zijn bijzonder trots dat onze naam de komende twee jaar aan het Nederlands rolstoelbasketbalteam verbonden is. Wij willen het hoogste bereiken met onze 'Get Fitter by SKO' filosofie en dat willen deze topsporters ook”, aldus Robbert Nijhuis – Commercieel directeur SKO. Op 4 juli vond de ondertekening plaats van het sponsorschap tussen de Nederlandse Basketballbond en SKO. Dit gebeurde tijdens het EK rolstoelbasketbal in het Topsportcentrum Rotterdam.

Meer info op www.sitness.nl

Meer nieuws

Neem contact op