Over SKO-IT

Jouw vertrouwde IT partner

SKO-IT is de vertrouwde IT partner voor kleine en middelgrote bedrijven in Oost Nederland. Vanuit ons dienstenpakket leveren wij stabiele en schaalbare IT oplossingen gebaseerd op cloudtechnologie. Dat doen we met oprechte aandacht voor de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

We vinden informatiebeveiliging belangrijk en laten onze processen daarom ook extern toetsen. SKO-IT is ISO 27001 gecertificeerd. 

Persoonlijke service

We zijn groot genoeg om 24 uurs service te kunnen bieden en we zijn klein genoeg om onze klant goed te kennen. Dat vinden we belangrijk. Als je ons belt weten wordt je verrassend vaak meteen geholpen zonder eerst in een wachtrij terecht te komen. We zorgen ervoor dat onze mensen weten we wie je bent en hoe je IT omgeving in elkaar zit.

IT als vaste waarde voor groei

IT kan een enorme rem op vooruitgang zijn. Of het is de groeiversneller die zorgt voor kansen. Wij geloven in dat laatste. Daarom antwoorden we ook meestal ‘ja’, als je ons vraagt of ‘dit of dat ook kan’.

Wij zijn jouw IT-afdeling

Wij vinden dat IT kan helpen met de groei van je bedrijf. En we vinden dat het altijd moet werken. Daarin nemen we graag de verantwoordelijkheid en stellen we ons op als partner van jouw bedrijf.

Cloudoplossingen die werken waar jij werkt

Werken waar je wilt en wanneer je dat wilt, daar is de SKO-IT cloud voor bedoeld. Onze cloudoplossing is erop gebaseerd dat we je volledig ontzorgen. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker regelen wij de aansluiting, inrichting, beveiliging, snelheid en beheer.

Ontzorgen en lage kosten

Het enige wat je nodig hebt zijn werkplekken met internetverbinding. Wij zorgen dat je veilig en snel je werk kunt doen. Je betaalt voor wat je gebruikt. Wij zorgen voor de rest. Zo eenvoudig kan het zijn.

SKO: een andere kijk op het nieuwe werken

SKO-IT is in 1998 opgericht door SKO. SKO-IT is sinds augustus 2022 onderdeel van Contict. Samen met Contict kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Get Fitter by SKO: het beste uit je organisatie halen

SKO wil mensen binnen een organisatie in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. SKO doet dit door een (IT) inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie. Dan voelen mensen zich er prettig en zijn ze tot meer in staat. Wij willen organisaties “Fitter by SKO” maken. “To fit” zien wij als een maatpak voor elke organisatie. Daarnaast staat fit voor stimuleren, duurzaamheid en “Fit for duty”; er klaar voor zijn je werk optimaal te doen in een fijne omgeving.

 • Cloudoplossingen MKB 450x300Cloudoplossingen zakelijke dienstverlening 450x300
 • SKO pand 450x300

 • Wil je meer weten over onze security diensten?

  Ik maak graag een afspraak met je!

  Frank Nieuwhuis
  Security consultant

  Ja ik wil security advies


  Al je Microsoft bestanden veilig en regelmatig backuppen?

  Ik regel het graag voor je!

  Rob Brendel
  Accountmanager

  Ja, ik wil graag een proeflicentie van VEEAM Backup voor Office 365 aanvragen


  Wil je meer weten over onze producten en dienstverlening?

  Ik maak graag een afspraak met je!

  Rob Brendel
  Accountmanager

  Ja ik wil advies