Microsoft Office 365 in Almelo - SKO-IT

Microsoft Office 365 in Almelo

SKO-IT is uw implementatiepartner voor Office 365 in Almelo. Wij zorgen voor een snelle en eenvoudige implementatie van Office 365 die aansluit op de door u gewenste manier van werken.

RTEmagicC_Office365_iPad_07.pngOffice 365 is een clouddienst die wordt verzorgd door Microsoft en ingericht en beheerd door SKO-IT. Office 365 is een combinatie van vertrouwde Microsoft Office toepassingen, functionaliteit, opslag en rekenkracht die altijd binnen handbereik is.

Met Office 365 kunt u uw werkprocessen optimaliseren, en electronisch communiceren met moderne hulpmiddelen. Werk wordt flexibeler, efficiënter en leuker. SKO-IT helpt u graag met de implementatie en het beheer van Office 365.

Naast de implementatie van Office 365 kunnen wij ook helpen met andere cloud-diensten.

Het meest gebruikte Office 365 abonnement voor het MKB is Office 365 Business Premium. U heeft met dit abonnement altijd de meest recente versies van MS Office suite:

Word Office 365 - SKO-IT Excel Office 365 - SKO-IT PowerPoint Office 365 - SKO-IT Outlook Office 365 - SKO-IT OneNote Office 365 - SKO-IT Publisher Office 365 - SKO-IT

 • Leg uw ideeën vast op de manier die u het prettigst vindt: met een toetsenbord, pen of touchscreen.
 • Maak eenvoudig gegevens op in Excel met tools die uw werkwijze herkennen en gegevens automatisch invullen.
 • Maak zelf fraaie Word-documenten door inhoud op te nemen uit PDF-bestanden.
 • Ontwerp uw eigen marketingmateriaal dat aansluit bij uw merk en de wensen van uw klanten.

Meerdere devices Office 365 - SKO-ITMet Microsoft Office 365 Business Premium kunt u per gebruiker 1TB aan bestanden opslaan en 50GB aan email, agenda en contactpersonen. Voor elke gebruiker is Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook op maximaal 5 pc's, Android-tablets, iPad’s of Macs beschikbaar. Publisher en OneNote zijn alleen beschikbaar op een Windows PC.

E-mail agenda Office 365 - SKO-ITDe e-mail wordt opgeslagen op de mailservers van Microsoft. Dit heet Exchange Online. Je werkt lokaal met Outlook 2013. U kunt Outlook gebruiken vanaf uw bureaublad of vanuit een webbrowser via de Outlook Web App. Elke gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan bijlagen van maar liefst 25 MB versturen.

Bestandsopslag Onedrive Office 365 - SKO-ITAl je bestanden kun je opslaan in OneDrive. OneDrive is volledig geïntegreerd met Office. Het is dus gemakkelijk om documenten samen met anderen in real time te maken, bewerken en reviseren en zelfs te bespreken op Yammer. Met versiecontrole weet je zeker dat iedereen aan het recentste document werkt en kan iedereen ook eerdere versies bekijken of terugzetten indien nodig. En op het gepaste moment kun je een vlot revisie- en goedkeuringsproces opstellen.

Teamsites - sharepoint - Office 365 - SKO-IT

Gebruik teamsites of projectsites in SharePoint Online om documenten eenvoudiger te delen. Standaard heeft u een basisopslagruimte van 10 GB plus 500 MB opslagruimte per gebruiker voor SharePoint Online.

Zie voor een volledig overzicht van de Office 365 business premium abonnementen:

https://products.office.com/nl-nl/business/office-365-business-premium

Microsoft garandeert in hun SLA een beschikbaarheid van 99,9% op Office 365.

Ook voor bedrijven in Almelo geldt dat u Office 365 gratis 30 dagen kunt gebruiken.

Vraag een gratis proefabonnement aan:

  Zie ook:

  Glasvezel Almelo
  ICT in Almelo
  Glasvezel Twente
  SharePoint Online

   

   

  Neem contact op