RES Workspace beheer voor goed en veilig aanbieden van applicaties

RES Workspace specialisten beschikbaar voor optimale inrichting van uw RES Workspace omgeving. Profiteer nu van korting op RES Workspace licenties bij SKO-IT!

RES Software is leverancier van werkplek management en automatiseringsoplossingen. Het verhoogt de betrouwbaarheid en veiligheid van uw IT-omgeving en het verlaagt de beheerlast. Met RES Software helpen we u kosten te besparen op uw IT.

Als RES partner is SKO-IT gespecialiseerd in het leveren van RES Workplace Manager en RES Automation Manager. RES Workspace Manager is een platform waarmee de user workspace van elke gebruiker vanuit één console beheerd kan worden door deze te scheiden van de onderliggende infrastructuur. Dit heeft als grote voordeel dat veranderingen in de infrastructuur geen effect meer hebben op de user workspace.

Betere en snellere IT voor de moderne mobiele werknemer

Met RES ONE Workspace worden digitale diensten gecentraliseerd en op slimme regels gebaseerd, voor zowel de fysieke als de virtuele desktop. Met RES ONE Workspace hebben werknemers altijd toegang tot de digitale middelen die ze nodig hebben om hun werk te doen terwijl voldaan wordt aan de beveiligingsregels die de organisatie heeft opgesteld. Zo heeft niemand toegang tot de middelen waartoe ze geen toegang zouden moeten hebben terwijl maximale vrijheid van werken gewaarborgd wordt.

RES ONE Workspace zorgt voor meer orde en efficiëntie in de oplevering van IT-diensten met krachtige functionaliteiten voor digitaal werkplekbeheer, zoals:

  • Eenvoudige personalisatie van de digitale werkplek. RES ONE Workspace maakt het voor IT-afdelingen eenvoudig om complete gepersonaliseerde digitale werkplekken te creëren voor werknemers. Deze zijn gebaseerd op de benodigdheden van de werknemer om optimaal productief te kunnen zijn en het beveiligings- en compliancebeleid van de organisatie.
  • Whitelisting en blacklisting. RES ONE Workspace biedt geavanceerde mogelijkheden voor whitelisting en blacklisting, waarmee wordt voorkomen dat gebruikers gevaarlijke websites bezoeken of schadelijke bestanden openen. Een goed ingerichte RES Workspace omgeving is daarmee een goede beveiliging tegen ransomware.
  • Intuïtieve, complete beheerconsole. De intuïtieve console van RES ONE Workspace biedt IT-personeel één enkele, complete interface voor het vaststellen van beleid en rechten voor gebruikers, applicaties, data, printers en andere IT-middelen binnen de organisatie.
  • Contextbewustzijn. RES ONE Workspace past automatisch het passende beleid toe op elke actieve desktopsessie, ongeacht of die sessie wordt gefaciliteerd via VDI, app-virtualisatie of conventionele thickclient architectuur. Contextregels detecteren elk aspect van de huidige gebruikersstatus (de locatie, de soort netwerkverbinding, het soort apparaat, het tijdstip, etc.) dat relevant kan zijn voor het toegangsbeleid.
  • Uitgebreide monitoring van de digitale werkplek. RES ONE Workspace biedt de IT-afdeling volledig inzicht in de verschillende aspecten van de digitale werkplek, van het gebruik van diensten tot veranderingen in digitale werkplekken en het beleid daarvan. Deze informatie is nuttig voor uiteenlopende doeleinden, zoals softwarelicentie compliance, evaluatie van het gebruik van nieuwe applicaties en het oplossen van problemen.

RES Workspace

Onze specialisten hebben niet alleen kennis van RES Workspace, maar bijvoorbeeld ook van Microsoft App-V, Microsoft RDS Server, Microsoft VDI en Citrix Provisioning. Ook bij combinaties van deze producten kunnen we u daarom goed ondersteunen voor het goed en veilig aanbieden van uw applicaties.

Meer weten of aanvragen?

Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze IT-specialisten. Als u het onderstaande formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

 

Bekijk ook onze pagina over Microsoft App-V en de onderstaande video over RES Workspace Management.

Website: RES

Terug

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Het laatste IT-nieuws en scherpe acties in je mailbox.