Versturen en ontvangen van een versleutelde e-mail met Office 365 Message Encryption

Met het juiste abonnement van Microsoft Office 365 is het mogelijk om e-mail versleuteld te versturen. Hieronder leggen wij u uit hoe het versleutelen (encrypten) en ontsleutelen (decrypten) van e-mail voor de gebruiker werkt. Wij hebben in het voorbeeld hieronder een inrichting gemaakt, waarbij de gebruiker door het toevoegen van een woord in het onderwerp kan bepalen of een bericht versleuteld moet worden. 1. Klik in Outlook op nieuwe e-mail 2. Type in het kopje onderwerp jouw onderwerp en het woord/woorden in die ingesteld zijn om de versleuteling te activeren.(bijv. versleuteld) 3. Na het opstellen van het bericht, klikt u op […]

Lees meer

Handleidingen Office 365

Microsoft heeft een aantal korte handleidingen voor eindgebruikers van Office 365 gemaakt. U kunt de handleidingen voor Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Outlook 2016 en OneNote 2016 hieronder downloaden. Meer gratis trainingen zijn te vinden in het Microsoft Office 365 trainingscentrum. Zie ook: Microsoft office 365 Office 365 gratis uitproberen