RES Workspace beheer voor goed en veilig aanbieden van applicaties

RES

RES Workspace specialisten beschikbaar voor optimale inrichting van uw RES Workspace omgeving. Profiteer nu van korting op RES Workspace licenties bij SKO-IT! RES Software is leverancier van werkplek management en automatiseringsoplossingen. Het verhoogt de betrouwbaarheid en veiligheid van uw IT-omgeving en het verlaagt de beheerlast. Met RES Software helpen we u kosten te besparen op uw IT. Als RES partner is SKO-IT gespecialiseerd in het leveren van RES Workplace Manager en RES Automation Manager. RES Workspace Manager is een platform waarmee de user workspace van elke gebruiker vanuit één console beheerd kan worden door deze te scheiden van de onderliggende infrastructuur. Dit heeft als […]

Lees meer

Microsoft App-V packaging specialisten

App-V packagers per direct beschikbaar bij SKO-IT. App-V is een Microsoft methode (voorheen Softgrid) om een applicatie aan te bieden zonder dat deze ook daadwerkelijk op het systeem zoals bijvoorbeeld een desktop, laptop of Remote Desktop Service Server (voorheen Terminal Server)) geinstalleerd hoeft te worden. Het grote voordeel hierval is dat applicaties onderling of met het OS geen conflicten meer geven. We gebruiken de Application Virtualization Sequencer om traditionele toepassingen om te zetten in App-V virtuele applicaties. Met AppV kun je heel gecontroleerd een applicatie aanbieden. Je hoeft niet een hele nieuwe image aan te bieden aan je gebruikers als […]