Uitwijkservices - SKO-IT
…is dat dan mogelijk om toch door te werken?

SKO-IT Uitwijk Service. Snel weer de beschikking over uw digitale gegevens.

Heeft u wel eens stil gestaan wat er gebeurt met de continuïteit van uw organisatie als alle digitale bedrijfsinformatie verloren gaat? Er zijn diverse risico's die de continuïteit van uw informatievoorziening kunnen treffen, zoals een brand, een overstroming, diefstal van computers of een blikseminslag.

Voorbereid zijn

Bent u voorbereid op een calamiteit die uw IT-voorziening treft? Het zal niet de eerste keer zijn dat een bedrijf failliet gaat omdat de continuïteit van de informatievoorziening niet geregeld is. SKO-IT biedt u voor dit soort situaties de SKO Uitwijk Service. Wij zorgen met onze uitwijk services ervoor dat u snel weer de beschikking heeft over uw digitale gegevens en uw software weer kunt benaderen. We verzorgen de uitwijk vanaf uw locatie als dat nog mogelijk is. Indien uw locatie door de calamiteit onbruikbaar is geworden, verzorgen we voor u graag een speciaal ingerichte uitwijkruimte, waardoor u vrijwel direct uw bedrijfsvoering voort kunt zetten. Wij verzorgen voor u de backup online naar ons datacenter. Wij zorgen dat uw servers al standby staan om aan de slag te gaan als dat nodig is.  Wij maken met u een uitwijkplan. Uiteraard moet je uitwijkservices ook periodiek testen. Dit is ook opgenomen in het uitwijkplan. Op deze manier bent u verzekerd van een goede werking van uw uitwijkomgeving.

In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag uw behoefte ten aanzien van de continuïteit van de informatievoorziening.

 

Frank Nieuwhuis Consultant

Cyber security blueprint

Wilt u weten hoe veilig uw IT omgeving is én hoe u deze veilig kunt houden? Ik stuur u graag onze cyber security blueprint toe.

Geen paniek bij calamiteiten? Vraag naar onze Uitwijk Service.

    IT MOET WERKEN! SKO-IT.

    Neem contact op