SKO-IT | VEEAM Backup voor Microsoft Office 365

VEEAM Backup voor Microsoft 365

VEEAM Backup voor Microsoft 365 biedt een eenvoudige, betrouwbare en flexibele oplossing voor alle organisaties

Download nu om de kracht te krijgen om veilig een back-up te maken van Microsoft 365 en bescherm jouw belangrijke data.

 • Uw Microsoft 365-gegevens, waaronder Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive voor Bedrijven en Microsoft Teams, altijd veilig en beschermd

 • Snel Microsoft 365 e-mails, bestanden, sites en Teams-gegevens herstellen

 • Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbaar

   

Vraag de volledige proeflicentie van 30 dagen aan

Veeam® Backup voor Microsoft 365 voorkomt het risico van verlies van toegang en controle over uw Microsoft 365-gegevens, waaronder Exchange Online, SharePoint Online OneDrive voor Bedrijven en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd zijn.

Proeflicentie aanvragen
 

3 redenen waarom je een back-up voor Microsoft 365 nodig hebt:

 • Microsoft maakt geen back-up van uw gegevens

 • Volledige toegang en controle is vereist

 • "In de cloud" betekent NIET automatisch dat uw gegevens veilig zijn

 

Snelle back-up- en herstelprocedures

Met Microsoft 365 kan uw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint hoeft te hosten. Microsoft mag dan wel de infrastructuur hosten, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijfskritische Microsoft 365-gegevens te maken.  Wist u dat 60% van alle gevoelige cloudgegevens is opgeslagen in Office-documenten en dat van 75% daarvan GEEN back-up wordt gemaakt? Veeam Backup for Microsoft 365 stelt u in staat om veilig back-ups van Office 365 te maken naar elke willekeurige locatie, waaronder on-premises, een hyperscale cloud of een serviceprovider.

Met Microsoft 365 zijn het úw gegevens: u heeft er controle over en het is uw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen.

Wist u dat 60% van alle gevoelige cloudgegevens is opgeslagen in Office-documenten en dat van 75% daarvan GEEN back-up wordt gemaakt? Veeam Backup for Microsoft 365 stelt u in staat om veilig back-ups van Office 365 te maken naar elke willekeurige locatie, waaronder on-premises, een hyperscale cloud of een serviceprovider.

 

Totale controle over uw Office 365-gegevens!

 

 • Back-ups: Maak back-ups van Microsoft 365 SharePoint, e-mail en bestanden. Sla back-ups op de locatie van uw voorkeur op: on-premises, in een hyperscale public cloud (zoals Microsoft Azure) of bij een lokale serviceprovider.
 • Herstel: Betrouwbaar, granulair herstel van Office 365. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen. Met een paar klikken herstelt u Microsoft 365-mailboxen en e-mails, SharePoint-sites, -documenten, -bibliotheken en -lijsten, OneDrive for Business-accounts, -bestanden en -mappen en Microsoft Teams-kanalen, - tabs en -instellingen.
 • Beveiliging: Bescherm uw Microsoft 365-data tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy. Verbeter de beveiliging van Microsoft 365-gegevens met multi-factor verificatie en voorkom verwijderde postvakken en gebruikersaccounts.

Features van Veeam Backup voor Microsoft 365

 • Back-ups: Maak back-ups van Microsoft 365 SharePoint, e-mail en bestanden naar elke locatie
 • Herstel: Betrouwbaar, granulair herstel van Microsoft 365. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen. Met een paar klikken herstelt u Office 365-mailboxen en e-mails, SharePoint-sites, -documenten, -bibliotheken en -lijsten, OneDrive for Business-accounts, -bestanden en -mappen en Microsoft Teams-kanalen, - tabs en -instellingen.
 • eDiscovery: Zoek in Microsoft 365-archieven en herstel dankzij granulaire geavanceerde zoekfuncties precies wat u nodig heeft, niet meer en niet minder. Voorkom kostbare en tijdrovende onderbreking van de bedrijfsactiviteiten.

 

Nu ook met ondersteuning van Microsoft Teams

 

 • Specifiek ontwikkelde back-up voor Teams
  Volledige controle over en beveiliging van Teams-gegevens, inclusief volledige teams en specifieke kanalen en instellingen.

 • Sneller en eenvoudiger herstel
  Toonaangevende herstelopties, ontwikkeld voor Teams met de kracht van Veeam Explorer for Microsoft Teams.
 • Ongeëvenaarde eDiscovery
  Maakt granulair zoeken in Teams-componenten mogelijk, voor naadloze governance en compliance.

 

Proeflicentie aanvragen
 

Frank Nieuwhuis Consultant

Meer vragen over VEEAM Backup voor Microsoft Office 365?

Ik maak graag een afspraak met u voor een demonstratie in ons inspiratiecentrum.

  Ja, ik wil graag een proeflicentie van VEEAM Backup voor Office 365 aanvragen

  IT MOET WERKEN! SKO-IT.

  VEEAM afspraak maken

   Ja, ik wil graag een proeflicentie van VEEAM Backup voor Office 365 aanvragen