Online Backup - SKO-IT
…hoe zijn we zeker van totale controle?

Met Backup Online van SKO zijn uw bestanden altijd veilig.

Uw digitale gegevens zijn van levensbelang. Het is dan ook verstandig om er regelmatig een kopie van te maken. Aan de traditionele back-up met tape of disk kleven een aantal nadelen. Zo moet u het opslagmedium elke dag vervangen en buiten uw organisatie bewaren. Tapes zijn foutgevoelig en het terughalen van data is vaak arbeidsintensief en tijdrovend. Bovendien komt het regelmatig voor dat een back-up naar tape mislukt. Strikte controle is dus noodzakelijk.

Alles uit hand nemen

Met SKO Backup Online kopieert u automatisch bestanden van één of meer computers of server(s) binnen uw organisatie naar een externe server. Wij spreken met u af wat er gebackupt moet worden en wat de frequentie, de levensduur en het tijdstip van de back-up moet zijn . Wij verzorgen de controle van de backup en u heeft er verder geen omkijken meer naar.

Backup Online van SKO is een volwaardige vervanger van de traditionele backup met een groot aantal voordelen:

  • Alle data betrouwbaar opgeslagen in een datacenter buiten uw organisatie
  • Geen tapes of disks meer nodig
  • Geen tapehandeling voor uw personeel
  • De benodigde back-up ruimte least u flexibel en maandelijks
  • Dagelijkse controle van uw back-up
  • Goede beveiliging van uw data

SKO-IT zorgt ervoor dat uw bestanden veilig zijn. Ook wij maken regelmatig een extra kopie van alle bestanden die wij beheren zodat uw gegevens nooit verloren gaan en we continuïteit kunnen garanderen, zeker en vertrouwd.

Neemt u voor meer informatie en een demonstratie van online backup vrijblijvend contact met ons op.

SKO-IT kan ook uitwijkservices verzorgen. Met de SKO Uitwijk Service bent u verzekerd van data recovery én een uitwijkvoorziening.

Frank Nieuwhuis Consultant

Cyber security blueprint

Wilt u weten hoe veilig uw IT omgeving is én hoe u deze veilig kunt houden? Ik stuur u graag onze cyber security blueprint toe.

Gaat veiligheid voor alles? Neem voor alle zekerheid contact met ons op.    IT MOET WERKEN! SKO-IT.

    Neem contact op