Met SKO-IT werkt uw IT altijd zeker en veilig

IT moet het tegenwoordig 24×7 doen. Downtime leidt vaak regelrecht tot problemen binnen jouw organisatie en grote schade. Daarnaast liggen er veel bedreigingen op de loer waardoor de veiligheid van informatie in het geding komt. Je moet er toch niet aan denken denken dat er privacy gevoelige gegevens op straat komen te liggen. Wij bieden graag de zekerheid die jij verlangt van jouw IT omgeving.

Goed inzicht krijgen in de belangrijkste beveiligingsrisico’s.

De SKO-IT security scan maakt beveiligingsrisico’s glashelder.

Met de SKO-IT security scan helpen we bedrijven en ICT-afdelingen om een goed inzicht in de belangrijkste beveiligingsrisico’s te krijgen.

Door analyse van een beveiligingsconsultant van het bestaande netwerk en de genomen beveiligingsmaatregelen, krijgen we in korte tijd een beeld van de huidige situatie en de aandachtspunten ten aanzien van informatiebeveiliging. Deze kwetsbaarheden worden overzichtelijk in kaart gebracht.

Met SKO-IT netwerkbeveiliging is je IT optimaal beschermd.

Je wilt niet het slachtoffer worden van cybercriminaliteit. Een goede netwerkbeveiliging is hiervoor noodzakelijk. SKO-IT kan je helpen om je netwerk optimaal te beveiligen. Zo kunnen we met goede firewalls en beveiligde verbindingen (VPN) garanderen dat jouw bedrijf een veilige interne communicatie heeft. Ook houden we spam, onbevoegde personen en ongepaste websites buiten. De beveiligde verbindingen zorgen er trouwens ook voor dat jouw werknemers veilig van thuis uit kunnen werken.

Netwerken moeten voortdurend gemonitored en onderhouden worden. Dit zorgt ervoor dat de beveiliging en de prestaties van je netwerk op pijl blijven.

Penetration test

Een penetration test is een onderzoek waarbij wordt aangetoond of een systeem kwetsbaar is voor aanvallen en wat daarvan de mogelijke impact is. Dit is een onderzoek waarbij de beveiligings-specialist met speciale tooling probeert om het systeem te benaderen. Het doel van een pentest is om mogelijke lekken in de toegang tot het systeem bloot te leggen.

Vulnerability test

Daar waar een penetration test zich meer richt op het binnendringen van het systeem, is het doel van een vulnerability test om alle zwakheden van het systeem in kaart te brengen. Het resultaat van een vulnerability test is een overzicht met zwakheden. Wij rapporteren u niet alleen de zwaktes, maar kunnen u ook adviseren welke acties nodig zijn om de beveiliging te verbeteren.

SentinelOne zorgt dat uw organisatie elk moment van de dag beschermd is.

Endpoint detection met SentinelOne

Elk moment van de dag vindt er wel ergens een cyberaanval plaats. Deze aanvallen leiden vaak tot heel veel directe en indirecte schade. SentinelOne beschermt jouw bedrijf organisatie op de plekken waar cybercriminelen het vaakst toeslaan: je endpoints.

SentinelOne Complete is het totale endpoint security pakket en de oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan moderne endpointbeveiliging en -controle plus threat hunting-opties voor het SOC. SentinelOne Complete voldoet aan de behoeften van beveiligingsbeheerders, SOC-analisten en Incident Responders. De keus voor bedrijven die de hoogste eisen aan hun cybersecurity stellen.

Gerelateerde producten en diensten:

Beheer

SKO-IT biedt zekerheid met preventief beheer en een professionele helpdesk. Jouw IT omgeving wordt steeds belangrijker voor jouw organisatie.

Meer informatie »

Microsoft 365

Microsoft 365 is een clouddienstverlening die wordt verzorgd door Microsoft. Het is de vertrouwde combinatie van Microsoft Office toepassingen, functionaliteit,

Meer informatie »

Glasvezel

Een goede glasvezelverbinding is essentieel voor een goed werkende IT-omgeving. SKO-IT levert glasvezelverbindingen van meerdere regionale en landelijke providers.

Meer informatie »

VOIP Telefonie

VOIP telefonie is de standaard in zakelijke telefonie. Zakelijk VOIP betekent lagere kosten en een enorm scala aan mogelijkheden. SKO-IT is geautoriseerd partner van Xelion.

Meer informatie »

Wil je meer weten over onze security oplossingen?

Wij zorgen voor een advies op maat zodat jij het beste uit jouw organisatie kunt halen. Wij maken van jouw IT omgeving onze zorg. Door constante monitoring en regelmatig beheer blijft jouw IT omgeving in control.

Wil je meer weten over onze security oplossingen en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met veiligheid en IT? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Frank  Nieuwhuis
Security consultant SKO-IT

 • Cloudoplossingen MKB 450x300Cloudoplossingen zakelijke dienstverlening 450x300
 • SKO pand 450x300

 • Wil je meer weten over onze security diensten?

  Ik maak graag een afspraak met je!

  Frank Nieuwhuis
  Security consultant

  Ja ik wil security advies


  Al je Microsoft bestanden veilig en regelmatig backuppen?

  Ik regel het graag voor je!

  Rob Brendel
  Accountmanager

  Ja, ik wil graag een proeflicentie van VEEAM Backup voor Office 365 aanvragen


  Wil je meer weten over onze producten en dienstverlening?

  Ik maak graag een afspraak met je!

  Rob Brendel
  Accountmanager

  Ja ik wil advies