De pijlers voor goede prestaties

IT inrichting en IT beheer

SKO-IT biedt zekerheid met preventief beheer en een professionele helpdesk. Jouw IT omgeving wordt steeds belangrijker voor jouw organisatie. Door een goede installatie en preventief beheer van netwerk en werkplekken kunnen we jouw IT-omgeving optimaal laten presteren.

De voordelen van beheer op afstand

Besparen door preventief beheer

Het netwerk en de computers worden dan regelmatig (periodiek) gecontroleerd en onderhouden. SKO-IT beschikt over de juiste mensen met kennis en ervaring om u deze dienstverlening te leveren. Veelal wordt de ICT omgeving dusdanig ingeregeld dat we deze op afstand kunnen beheren (remote beheer). We kunnen uw systemen ook pro-actief monitoren. Vaak hebben wij uw problemen al kunnen verhelpen voordat u dit zelf doorheeft.

Ondersteuning bij problemen of vragen

Onze helpdesk: altijd bereikbaar

Mocht u een probleem of vraag hebben, dan kunt u een beroep doen op onze professionele helpdesk. Onze helpdesk kan in de meeste gevallen op afstand uw vraag beantwoorden of uw probleem verhelpen. Kortom, uw (ICT) zorg is onze zorg. U kunt zich weer richten op uw business.

Gerelateerde producten:

AV

Door de inzet van slimme technologieen zorgen wij voor een omgeving waar gebruikers op een leuke en eenvoudige manier interactief samen kunnen werken.

Meer informatie »

Cloud

Bij Cloud computing worden infrastructuur, software en applicaties die nodig zijn voor het verwerken van uw gegevens uitbesteed.

Meer informatie »

Glasvezel

Een goede glasvezelverbinding is essentieel voor een goed werkende IT-omgeving. SKO-IT levert glasvezelverbindingen van meerdere regionale en landelijke providers.

Meer informatie »

Kennismaken met SKO-IT?

Wij zorgen voor een advies op maat zodat jij het beste uit jouw organisatie kunt halen. Wij maken van jouw IT omgeving onze zorg. Door constante monitoring en regelmatig beheer blijft jouw IT omgeving in control.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Rob Brendel
Accountmanager SKO-IT

 • Cloudoplossingen MKB 450x300Cloudoplossingen zakelijke dienstverlening 450x300
 • SKO pand 450x300

 • Wil je meer weten over onze security diensten?

  Ik maak graag een afspraak met je!

  Frank Nieuwhuis
  Security consultant

  Ja ik wil security advies


  Al je Microsoft bestanden veilig en regelmatig backuppen?

  Ik regel het graag voor je!

  Rob Brendel
  Accountmanager

  Ja, ik wil graag een proeflicentie van VEEAM Backup voor Office 365 aanvragen


  Wil je meer weten over onze producten en dienstverlening?

  Ik maak graag een afspraak met je!

  Rob Brendel
  Accountmanager

  Ja ik wil advies