Managed WiFi - SKO-IT
…hoe weet je of het snel en betrouwbaar blijft?

SKO-IT Managed Wifi. Voor een netwerk van hoogwaardige kwaliteit.

WiFi met de kwaliteit van een bekabeld netwerk

Wifi wordt steeds belangrijker voor het netwerk van bedrijven. Redenen zijn de groei van clouddiensten, het gebruik van steeds meer mobiele apparaten en bijvoorbeeld het Nieuwe Werken. Dit vraagt om de juiste voorbereiding, de juiste apparatuur en de juiste installatie.

Wij voeren metingen uit op locatie om het aantal en de plaats van de access points te bepalen. Tevens bepalen we of er storende signalen van apparatuur in de omgeving zijn. Hier houden we rekening mee met de inrichting van de installatie. Onze Managed WiFi oplossing van Ruckus is een eenvoudige en betaalbare manier om uw locaties te voorzien van een goede WiFi. Zowel indoor als outdoor access points zijn mogelijk.

Hieronder 2 voorbeelden van heatmaps op basis van een WiFi-meting. De 1e heatmap-meting is van de oude situatie. De 2e heatmap-meting is na plaatsing Ruckus Acces points.

  

Met onze WiFi-oplossingen bieden wij u een WiFi netwerk met een:

  • Goede performance
  • Stabiele verbinding
  • Goede ondersteuning

 

WiFi Ruckus R310 uitleg antenne-elementen

High performance WiFi met Ruckus

Ruckus Wireless ontwikkelt innovatieve Smart Wi-Fi producten om verbeterde mobiele connectiviteit te bieden. De snelgroeiende markt van mobiele devices stuwt de vraag naar Wi-Fi netwerken die voldoende bandbreedte en capaciteit kunnen bieden om innovatieve services te kunnen leveren. Ruckus Wireless biedt hiervoor de oplossing. Met een breed scala aan gespecialiseerde indoor en outdoor producten voorziet Ruckus Enterprise locaties en ISP’s wereldwijd van Smart Wi-Fi.

Het geheim van de prestaties van Ruckus zit in hun gepatenteerde adaptieve antenne technologie, genaamd BeamFlex. Met deze technologie past het Wi-Fi signaal zich automatisch aan om een client optimaal te kunnen bedienen. Hiermee kunnen interferentiebronnen worden omzeild en worden mobiele devices, ook wanneer deze bewegen, voorzien van een stabiele verbinding. Naast BeamFlex bevat Ruckus nog veel meer gepatenteerde technologieën die het signaal verbeteren voor een uitstekend bereik en de mogelijk om veel gelijktijdige clients per access point te kunnen bedienen.

Wij adviseren u graag voor uw specifieke situatie. Wij komen graag langs voor een afspraak op uw locatie!

Frank Nieuwhuis Consultant

Besparen op IT kosten?

Kies voor een schaalbare IT infrastructuur en bespaar fors op beheerskosten. Weten hoe? Ik kom het graag vertellen.

Wat moet u weten over wifi die werkt? SKO-IT praat u bij.


    IT MOET WERKEN! SKO-IT.

    Neem contact op