Gratis trial Microsoft Teams - SKO-IT
... Zonder je op afstand te voelen

Gratis trial Microsoft Teams

Blijf in contact met je klanten, collega’s en leveranciers door vanuit huis (video)gesprekken te voeren en bestanden te delen. Met het volledige pakket van Microsoft Teams heb je alle functionaliteiten in huis die jouw teams nodig hebben om efficiënt samen te werken. 

Wij bieden je een gratis trial van Microsoft Teams aan. Je kunt hiermee zes maanden gratis gebruik maken van de meest populaire hub voor teamsamenwerking.

Microsoft Teams trial aanvragen
 

 

Waarom je gebruik van deze trial zou moeten maken? We geven je drie belangrijke redenen:

  • Microsoft Teams biedt alle functionaliteiten om op afstand te werken. Zoals chatten en videoconferencing.
  • Teams integreert met andere Microsoft Office 365 programma’s zoals Word, Powerpoint, Excel en SharePoint. Het uitwisselen van bestanden vanuit één interface wordt hierdoor zeer eenvoudig.
  • Teams heeft meer dan 13 miljoen actieve gebruikers per dag. Deze populariteit is grotendeels te verklaren door de enorme innovatieslag van Microsoft.

Voor een optimale inrichting van uw Teams werkplek kunnen wij je het volgende aanbieden:

  • Headset
  • Webcam / camera

SKO - Microsoft Teams trial

SKO - Microsoft Teams trial SKO - Microsoft Teams trial SKO - Microsoft Teams trial SKO - Microsoft Teams trial

Chat vanaf elke locatie

Deel je mening, en je persoonlijkheid. Stuur GIF's, stickers en emoji's in een groeps-chat of in één-op-één berichten.

Vergader vanaf elke locatie

Schakel onmiddellijk over van groeps-chat naar videobellen met één klik op een knop. Teams van 10 of 10.000 mensen kunnen op één plek vergaderen, op hoeveel verschillende locaties ze zich ook bevinden.

Bel vanaf elke locatie

Roep nooit meer "Wie is er zojuist bijgekomen?!" Gebruik Teams-oproepen, Telefoonsysteem, Telefonieabonnement1 of Directe routering voor stressvrije telefonische vergaderingen.

Werk samen vanaf elke locatie

Zoek nooit meer verwoed naar bestanden. In Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken.

Microsoft Teams trial aanvragen
 

Wij helpen je graag op weg!

Wij helpen je bij de inrichting en het leren gebruiken van Microsoft Teams. Bent je overtuigd en wil je gebruik maken van de gratis trial? Wees er dan snel bij. Neem contact op met f.nieuwhuis@sko-it.nl

Neem contact op

    Trial Microsoft Teams aanvragen