28.08.2019 | Categorie: Algemeen

Relatie event ‘Met data naar de toekomst’ – Methoeve – 25 september 2019

Graag nodigen wij u uit voor ons relatie event op woensdag 25 september 2019 bij de Methoeve in Weerselo. Deze middag heeft als thema: ‘met data naar de toekomst’ en wordt georganiseerd door Mazars, SKO-IT, Green Orange en Event Creators. In drie dynamische sessies nemen we u mee in de mogelijkheden én de gevaren van (big) data. Uiteraard is er aansluitend de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdsplanning:
14.15 uur:           Ontvangst door robot met koffie / thee en een lekkernij
14.30 uur:           Opening door Wido van der Mast, VolkerWessels

15.00 uur:           Sessie 1: Cyber Security for Good

Organisaties zijn meer en meer afhankelijk van elkaars cybersecurity. ‘Hoe veilig is mijn data bij jou?’ is een belangrijke vraag. Jan Matto (Partner-aandeelhouder Mazars) en Randhir Sewnarain (Ethisch Hacker Mazars) zullen, mede op basis van hun praktijkervaringen, ingaan op cybersecurity-risico’s en hoe deze beheerst kunnen worden. Tijdens de presentatie zullen Jan & Randhir live laten zien hoe eenvoudig een netwerk te hacken is.

15.30 uur:           Sessie 2: Modern samenwerken, maar wel veilig

Een aantal jaar ontstond 'het nieuwe werken'. Het is al lang niet nieuw meer. Wij spreken daarom liever over het moderne samenwerken. SKO-IT helpt bedrijven met beter samenwerken met hulp van hedendaagse IT, waaronder natuurlijk cloud technologie. Wij laten u zien welke stappen elke organisatie kan zetten met de moderne IT hulpmiddelen. Daarbij laten de consultants van SKO-IT ook zien wat er nodig is om uw data goed te beveiligen. Modern samen werken, maar wel veilig!

16.00 uur:           Pauze
16.30 uur:           Sessie 3: Overload aan data, maar wat moet je ermee?

Elk bedrijf weet dat data de toekomst is, daarom verzamelen bedrijven bewust en onbewust data. Maar dan begint het pas; gegevens moeten vertaald worden naar relevante informatie. Hoe zorg je ervoor dat je waarde haalt uit data? Waar zit die waarde in? Bart (Digital Strategist) van Green Orange weet hier wel raad mee. Hij neemt je mee in hoe deze hoeveelheid data om te zetten is in groei.

Daarnaast laat Bart zien waarom Green Orange dit jaar de gouden DIA Award 2019 (Data) heeft gewonnen met hun case 'bedrijfsoptimalisatie met data pur sang' voor Quality Wellnessresorts.

17.00 uur:           Borrel
18.00 uur:           Einde

Aanmelden voor dit event kan middels de volgende link:

< < Aanmelden kan hier > >

We hopen u uiteraard allen te zien bij de Methoeve in Weerselo!

Met vriendelijke groet,

Mazars, SKO-IT, Green Orange, Event Creators

 

 

Meer nieuws

Neem contact op