12.06.2017 | Categorie: Algemeen

Relatiemiddag vrijdag 7 juli CSI Twente

Van 4 t/m 9 juli vindt de 43e editie van CSI Twente plaats in Geesteren. Deze internationale klassieker op Erve Maathuis trekt veel bezoekers en bekende deelnemers uit de internationale springsport. 

Graag nodigen wij u uit voor een relatiemiddag op vrijdag 7 juli. Als hoogtepunt zal een internationale topruiter u meenemen voor een uniek kijkje achter de schermen bij CSI en de internationale ruitersport.

sko-it2

sko-it1

Bovenstaand Olympisch topruiter Gert-Jan Bruggink op de foto nadat hij de Twentse Juniorkamers uitleg heeft gegeven. Wilt u meer informatie over deze middag of wilt u zich aanmelden? Gebruik dan het onderstaande formulier. Lees verder voor het hele programma op 7 juli.

 Contact opnemen
 

Graag begroeten wij u op CSI Twente te Geesteren!
 

"De vrijdagmiddag op het CSI is weer helemaal terug als de gezellige bedrijvenmiddag!" - Frank Nieuwhuis

Onderstaand kunt u het volledige middagprogramma vinden:

  • 15:00: Ontvangst in de VIP-skybox onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten en netwerken. Omstreeks 15:30 zal het eerste paardensport evenement beginnen.
  • 17:15: Rondleiding door internationale topruiter Gert-Jan Bruggink
  • Omstreeks 18:00 bent u terug in de VIP-skybox. Hier kunt u onder het genot van een hapje en drankje de middag afsluiten.

Voor de echte liefhebber begint om 18.00 uur de 1e kwalificatie voor de Grote Prijs van Twente (CSI 4* – 1.50 meter met barrage).

CSI-event

Op zondag 9 juli wordt de Grote Prijs van Twente gereden. Wij geven hiervoor 10 gratis toegangskaarten weg aan onze Facebook likers. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie!

 

Handige links:

Meer nieuws

Neem contact op