Corona maatregelen SKO-IT - SKO-IT

Nieuws van SKO-IT

17.03.2020 | Categorie: Algemeen, IT nieuws

Corona maatregelen SKO-IT

In verband met het Corona virus werken wij vanaf vandaag zo veilig en zorgvuldig mogelijk. Voor medewerkers van SKO-IT is er een uitgebreid protocol. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich hieraan houdt.

Samengevat houdt dit in:

  • Wie thuis kan werken, werkt thuis.
  • Telefonisch blijven we zo goed mogelijk bereikbaar.
  • Ons kantoor blijft bemand maar wel zo minimaal mogelijk.
  • Fysieke afspraken (bij ons of bij u) worden omgezet naar een telefonische afspraak of een Microsoft Teams sessie. Voor werkzaamheden op locatie zullen we met u overleggen of deze op afstand kunnen worden gedaan, dan wel kunnen worden uitgesteld. Als werkzaamheden toch op locatie moeten plaats vinden, zullen wij op locatie het aantal persoonlijke contacten zoveel mogelijk beperken.
  • De corona maatregelen hebben impact op de planning van projecten en activiteiten van klanten op locatie. Ook kan het impact hebben op de oplostijd van incidenten. Wij doen ons best om zo goed mogelijk te communiceren over de geplande inzet en voortgang van activiteiten.
  • Praktisch: we schudden geen handen en houden gepaste afstand, logistieke medewerkers dragen handschoenen, we wassen regelmatig en langdurig onze handen en drogen met papieren doekjes en we accepteren alleen pinbetalingen.

Hulp bij thuis werken?

Veel medewerkers van onze klanten hebben de mogelijkheid tot thuis werken. Daar waar de mogelijkheden voor thuis werken moeten worden uitgebreid, doen wij ons best om dit te zo goed mogelijk te ondersteunen. Neemt u hiervoor contact op met onze helpdesk.

Laten we samen zorgen dat we deze periode veilig en voorspoedig doorkomen.

Meer nieuws

Neem contact op