…als het maar net zo veilig en vertrouwd voelt!

Office 365, de betrouwbare clouddienst van Microsoft.

RTEmagicC_Office365_iPad_07.pngOffice 365 is een clouddienstverlening die wordt verzorgd door Microsoft. Office 365 is een combinatie van vertrouwde Microsoft Office toepassingen, functionaliteit, opslag en rekenkracht die altijd binnen handbereik is.

Met Office 365 kunt u uw werkprocessen optimaliseren, en electronisch communiceren met moderne hulpmiddelen. Werk wordt flexibeler, efficiënter en leuker.

Met Office 365 heeft u weinig tot geen financiële investering in fysieke server hardware, server applicaties en beheer voor uw bedrijfsnetwerk.

Microsoft Office 365 bestaat uit de vertrouwde Microsoft Office programma’s, desktoptoepassingen, server functionaliteiten en centrale opslag met geavanceerde beveiliging en back-up diensten.

Hieronder ziet u de diensten van Office 365. Voor meer informatie kunt u op kikken op de onderdelen.

RTEmagicC_Overzicht_Office365_SKO-IT_201508.JPG

 

Implementatie en migratie

Welke mogelijkheden biedt Office 365? En hoe implementeert en richt u de oplossing het beste in op basis van uw specifieke wensen en eisen? SKO IT helpt u bij het in kaart brengen van de huidige situatie en uw behoeftes. Wij zorgen samen met u voor een optimale implementatie van Office 365. De implementatie kan bestaan uit een combinatie van workshops, trainingen en diensten die uw organisatie maximaal ondersteunen in de transitie naar de cloud.

Wij zorgen voor een snelle en eenvoudige implementatie van Office 365 die aansluit op de door u gewenste manier van werken.

U kunt Office 365 gratis 30 dagen gebruiken. Vraag nu een gratis proefabonnement aan.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Het laatste IT-nieuws en scherpe acties in je mailbox.