Office 365 - SKO-IT
…als het maar net zo veilig en vertrouwd voelt!

Office 365, de betrouwbare clouddienst van Microsoft.

RTEmagicC_Office365_iPad_07.pngOffice 365 is een clouddienstverlening die wordt verzorgd door Microsoft. Het is de vertrouwde combinatie van Microsoft Office toepassingen, functionaliteit, opslag en rekenkracht die altijd binnen handbereik is. Zo zijn werkprocessen eenvoudig te optimaliseren en kan er worden gecommuniceerd met moderne hulpmiddelen. Werk wordt flexibeler, efficiënter en leuker.

Laat je overtuigen door de kracht van Office 365! Klik hier om het pakket 30 dagen uit te proberen, gratis en vrijblijvend! 

Microsoft Office 365 bestaat uit de vertrouwde Microsoft Office programma’s, desktoptoepassingen, server functionaliteiten en centrale opslag met geavanceerde beveiliging en back-up diensten. Een ander groot voordeel is dat er weinig tot geen financiële investeringsbehoefte nodig is voor fysieke server hardware, server applicaties en beheer voor het bedrijfsnetwerk. Onderstaand is een overzicht te vinden van de verschillende pakketten. Meer informatie over de functionaliteiten vind u hier.

 

RTEmagicC_Overzicht_Office365_SKO-IT_201508.JPG

 

Implementatie en migratie

Welke mogelijkheden biedt Office 365? En hoe implementeert en richt u de oplossing het beste in op basis van uw specifieke wensen en eisen? SKO IT helpt u bij het in kaart brengen van de huidige situatie en uw behoeftes. Wij zorgen samen met u voor een optimale implementatie van Office 365. De implementatie kan bestaan uit een combinatie van workshops, trainingen en diensten die uw organisatie maximaal ondersteunen in de transitie naar de cloud.

Wij zorgen voor een snelle en eenvoudige implementatie van Office 365 die aansluit op de door u gewenste manier van werken.

U kunt Office 365 gratis 30 dagen gebruiken. Vraag nu een gratis proefabonnement aan.

Frank Nieuwhuis Consultant

Office 365 nu 30 dagen vrijblijvend proberen?

Wij kunnen ons enthousiasme over Office 365 wel met je delen, maar eigenlijk moet je dit zelf ervaren. Probeer het pakket 30 dagen gratis uit.

Vraag nu aan!