12.07.2017 | Categorie: Algemeen, IT nieuws

7 soorten hackers die zorgen voor exponentiële toename aan cybercriminaliteit

U wilt er op kunnen vertrouwen dat uw systemen veilig zijn en dat uw informatie goed beveiligd is tegen hackers. Leer meer over hackers! Download nu het e-book van Microsoft op onze website en leer meer over deze bedreigingen.  

Voor bedrijven is IT van vitaal belang voor de bedrijfsvoering. Vrijwel alle bedrijfsprocessen maken tegenwoordig gebruik van IT. De data die u op slaat in uw systemen brengen ook een verantwoordelijkheid qua beveiliging met zich mee. Hiermee wordt voorkomen dat privacy gevoelige informatie op straat komt te liggen. Weet u of uw systemen voldoende beveiligd zijn en welke soorten hackers er voor dit gevaar zorgen?

Leer welke 7 soorten hackers zorgen voor een exponentiële toename aan cybercriminaliteit.

Download e-book

Laat u adviseren door IT-specialisten van SKO-IT

Wilt u inzicht in de veiligheid van uw systemen? De specialisten van SKO-IT helpen u informatie te beveiligen tegen potentiële risico’s.

  • Security Scan: inzicht in de belangrijkste beveiligingsrisico's
  • Penetration test: test de kwetsbaarheid van uw IT omgeving en laat u de mogelijke impact ervaren.
  • Vulnerabaility test: brengt alle zwaktes van uw systeem in kaart. Daarnaast adviseren wij u over mogelijke verbeteringen.

Er zijn diverse richtlijnen en normen die de basis vormen voor uw IT security management systeem. Daarbij kunt u denken aan ISO 27001 en 27002, NEN 7510 (gezondheidszorg), Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst (BIR) en richtlijnen van het National Cybersecurity Centrum. Onze mensen kennen deze normen en gebruiken dit bij het in kaart brengen van uw IT beveiliging. Wij kijken niet alleen naar de procedurele kant maar ook naar de techniek en hoe de systemen in de werkelijkheid werken.

Meer nieuws

Neem contact op